עוגיות שבלול מייפל
עוגיות בניחוח מייפל.
20 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגיות» או קפה
ציון גולשים:
2
[1 מדרגים]
מרכיבים
1 כוס סוכר
250 גר' חמאה רכה
1/3 כוס סירופ מייפל
3 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
250 גר' חמאה רכה
1/3 כוס סירופ מייפל
3 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
דרך הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- בקערת המיקסר או בעזרת מיקסר ידני מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
- מוסיפים את סירופ המייפל וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה.
- במהירות איטית מוסיפים את הקמח והמלח עד להבלעת הקמח.
- יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 3 ס"מ, מגלגלים כל כדור לגליל צר באורך 25 ס"מ ויוצרים ממנו צורת שבלול.
- מניחים כל שבלול בתבנית על נייר אפיה במרחק 5 ס"מ אחד מהשני.
- מכניסים לאפיה של 14 דקות בערך או עד להשחמה קלה בלבד.
- מוציאים ומצננים על רשת.
הערות
באדיבות אתר cooksrecipes.com
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חזה עוף טריאקי [אבי מ.] -
- עוגת ספוג דבש [אבי מ.] - עוגת דבש מצוינת, בהירה וקלילה.
- חצילים וקישואים בתחמיץ [אבי מ.] - אצבעות חצילים וקישואים בתחמיץ פיקנטי.
- חביתיות במילוי פטריות [אבי מ.] -
- קרם ברולה [אבי מ.] - מתכון בסיסי וגיוונים
- רוטב סויה-בלסמי ויניגרט לסלט [אבי מ.] -
- פטריות מוקפצות ברוטב דבש וסויה [אבי מ.] -