טראפל בראוניס

16 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
50 גר' שוקולד מריר קצוץ
50 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
3/4 כוס קמח
150 גר' שוקולד מריר
2/3 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר
2 ביצים
50 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
3/4 כוס קמח
150 גר' שוקולד מריר
2/3 כוס שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר
2 ביצים
דרך הכנה
- לחמם תנור ל- 170 מעלות, לרפד תבנית 20x20 בנייר אפיה או דף קוקי, להשאיר 3 ס"מ שוליים מעבר לדפנות, לשמן את הנייר או הדף.
- להמיס את השוקולד(50 גר') עם החמאה בבן-מארי או במיקרוגל, להוסיף את הסוכר ולבחוש עד להמסה, לצנן מעט ולהוסיף בבחישה את הביצה והקמח, לצקת את התערובת לתבנית.
- להמיס את השוקולד והשמנת עד לקבלת תערובת חלקה, להקציף את הביצים עם הסוכר כ-5 דקות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, להוסיף את תערובת השוקולד לתערובת הביצים בקיפול ולצקת על התערובת שבתבנית בעדינות.
- לאפות כ-35 דקות או עד שהשכבה העליונה מתייצבת, לא לאפות יתר על המידה, מרכז העוגה צריך להיות יציב אבל לא יבש.
- מוציאים ומצננים לחלוטין על רשת, מוציאים מהתבנית בעזרת שולי הנייר וחותכים לריבועים.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- סטייק ברוטב פטריות מוקרם [אורן בר] -
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- סלט עוף פיקנטי [אבי מ.] - סלט קל הכנה, 340 קלוריות למנה.
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -
- טראפל בראוניס [אבי מ.] -
- אצבעות מוצרלה ורטבים [אבי מ.] - אצבעות מוצרלה בציפוי פריך ו-4 רטבים לבחירה
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -