Pesto
תפריט
ג', 10 דצמ 2024, 07:47
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעיות פאדג' אגוזים שוקולד צ'יפס

מרובעיות פאדג' עסיסיות בתוספת שוקולד צ'יפס.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10902   

* תמונה להמחשה: By Veganbaking.net via Wikimedia Commons
מרובעיות פאדג' אגוזים שוקולד צ'יפס
32 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
200 גר' חמאה
1/4 2 כוסות דחוסות סוכר חום כהה
3 ביצים
3/4 2 כוסות קמח
1/2 2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כוס שוקולד ציפס מריר
דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-170 מעלות, משמנים תבנית 33X25.
  2. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח ומניחים בצד.
  3. ממיסים את החמאה, מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים היטב כדקה, מוסיפים את הביצים אחת לאחר השניה בבחישה.
  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים, מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ'יפס ומערבבים.
  5. יוצקים לתבנית ואופים כ-25-30 דקות עד לקבלת קרום עליון מעט נוקשה בלבד, פנים המאפה נשאר לח, אין לאפות יתר על המידה!.
  6. מוציאים ומצננים על רשת.
  7. חותכים למרובעים לאחר צינון מלא.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא כדאי במתכון זה, כמות הקמח גדולה וכל המרה לקמח מצה או אחרים שיתאימו לפסח תגרום לקבלת מוצר שונה לחלוטין.
8
האם אפשר להכין את המתכון הנ"ל בשינויים הדרושים שיהיה כשר לפסח?
7
ציון 10
העוגה ממש עלתה ולא יצאה דקה וגם בהירה בהרבה מהתמונה. אבל כרגיל כמו כל המתכונים באתר הזה היא היתה יצאה מוצלחת מאוד.
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
5
סליחה על הבורות אבל מה ההבדל בין פאדג לבראוניז?
4
קיבלתי את התשובה תודה רבה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להחליף במרגרינה, להמיס במיקרוגל או בסיר על להבה נמוכה מאד, לא להרתיח.
2
בוקר טוב אבי,האם ניתן להחליף את החמאה במרגרינה? ובאיזה אופן להמיס את החמאה?
1
ציון 10
פשוט וקל ומאוד טעים...
מרובעיות פאדג' אגוזים שוקולד צ'יפס By , 2005-03-29T02:39:06+02:00 מרובעיות פאדג' אגוזים שוקולד צ'יפס מרובעיות פאדג' עסיסיות בתוספת שוקולד צ'יפס. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 32 Tags: none Ingredients: - 200 גר' חמאה 1/4 2 כוסות דחוסות סוכר חום כהה 3 ביצים 3/4 2 כוסות קמח 1/2 2 כפיות אבקת אפיה 1/2 כפית מלח 1 כוס אגוזי מלך קצוצים 1 כוס שוקולד ציפס מר... Instructions: מחממים תנור ל-170 מעלות, משמנים תבנית 33X25. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח ומניחים בצד. ממיסים את החמאה, מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים היטב כדקה, מוסיפי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר