Pesto
תפריט
ג', 11 פבר 2025, 23:38
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוטב צימיצורי

רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל.    
מאת: אבי מ. ::: צפיות: 24272   

רוטב צימיצורי
10 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
6 שיני שום קלופות
2 פלפלים ירוקים בגודל בינוני חתוכים לקוביות
1/2 1 כפיות מלח
1 כף חומץ
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/4 כוס אורגנו טרי קצוץ דק
1/4 כוס חומץ
1/3 כוס שמן זית
דרך הכנה
לטחון במעבד מזון את 4 המרכיבים הראשונים, להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.

להניח במקרר מכוסה לספיגת הטעמים כ-4 שעות.

להגיש עם בשר או עוף על גריל.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
17
אני רוצה לעשות את זה מעל חזה עוף.
איך לעשות את החזה.
16
ראובן מ. (עורך)
המלח, החומץ והשמן שומרים היטב על הרוטב לאורך זמן במקרר.
יש השופכים מים רותכים על הירק לפני היישום,...»»
15
אשמח לדעת כמה זמן ניתן לשמור במקרר את רוטב הצ'ימיצו'רי
14
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא, מומלץ לבשרים.
13
האם זה מתאים כרוטב לבורקס בשר?
12
אבי מ. (מקצוענ/ית)
עד חודש במקרר.
11
לכמה זמן ניתן להשאירו במקרר?
10
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר ללא פלפלים.
9
מה אני עושה אם לא סובלת פלפל ירוק או גמבה? יש תחליף או פשוט לדלג?
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא, רק במקרר.
7
אפשר להכין ולשמור בפריזר?
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הכוונה לפלפלים ירוקים רגילים, צ'ימיצורי אינו חריף למרות שניתן להוסיף מעט חריפות.
5
תודה, עוד שאלה אם אפשר, פלפלים ירוקים הכוונה לרגילים גדולים או מהסוג החריף
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בכדי שיהיו מעט נוזלים לטחינת הפלפלים, שום והמלח.
3
למה כף חומץ ואחרי זה רבע כוס חומץ?
רוטב צימיצורי By , 2005-03-29T04:28:01+02:00 רוטב צימיצורי רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 6 שיני שום קלופות2 פלפלים ירוקים בגודל בינוני חתוכים לקוביות1/2 1 כפיות מלח1 כף חומץ1/2 כוס כוסברה קצוצה דק1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק1/4 כוס אורגנו טרי קצוץ דק1/4 כוס חומץ... Instructions: לטחון במעבד מזון את 4 המרכיבים הראשונים, להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.להניח במקרר מכוסה לספיגת הטעמים כ-4 שעות.להגיש עם בשר או עוף על גריל. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר