סלט אספרגוס יווני
סלט עשיר ומזין.

4 מנות
בישול

קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ
מרכיבים
1/2 קג' אספרגוס טרי
1/2 כוס אפונה טריה או קפואה
200 גר' גבינת פטה מפוררת
100 גר' זיתים שחורים מגולענים פרוסים
6 צנוניות פרוסות
12 עגבניות שרי חצויות
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
3 כפות מיץ לימון
1 שן שום כתושה
פלפל שחור גרוס
דרך הכנה
מבשלים או מאדים את האספרגוס עם האפונה 3 דקות עד להתרככות קלה, מוציאים ושוטפים מיד במי קרים ומסננים.
מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת סגורה.
מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים את הזיתים, העגבניות והצנוניות הפרוסות, מפזרים מעל את הגבינה המפוררת ויוצקים את הרוטב.
מערבבים קלות ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- חזה עוף במישרה ים תיכוני [אבי מ.] -
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- מתאבני גבינה וסלמון מעושן [אבי מ.] - מתאבנים גבינה וסלמון קלי הכנה