רוטב פסטו
ליציקה על כל סוגי הפסטה, סלטים וירקות.

4 מנות
הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» רטבים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[3 מדרגים]
מרכיבים
- 3 כוסות (לא דחוסות) עלי בזיליקום טריים
- 1/3 כוס צנוברים
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
- 3 שיני שום קצוצות
- 1/2 כוס שמן זית מובחר
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
- להכניס את כל המרכיבים פרט לשמן למעבד מזון ולעבד עד לקבלת מרקם אחיד, להוסיף את השמן בזילוף עדין תוך המשך פעולת המעבד עד לקבלת מרקם דיסתי סמיך.
- לטעום ולתקן את הטעם במלח ופלפל שחור.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל [אבי מ.] -
- התפו"א של motiat1 [motiat1] - תפו"א בשמן זית ורוזמרין
- ירקות מעורבים מוחמצים [אבי מ.] -
- עוגיות שוקולד ציפס [אורן בר] - תענוג ממכר
- עוגת תפוז [אורן בר] - עם תפוז שלם בפנים לארומה מושלמת
- קערות לחם [אבי מ.] - קערות לחם למרק או להגשת מטבלים או סלטים.
- דג סלמון ביין לבן [רגבקוק] - דגים