Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 22:47
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרוב ממולא

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 18065   

כרוב ממולא
30 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים

כרוב לבן בינוני

למילוי:
500 גר' בשר טחון
1/2 1 כוסות אורז
1 בצל גדול קצוץ
3 כפות עגבניות מרוסקות מקופסה או טריות
מלח פלפל
1 כף פטרוזיליה(לבחירה)

לרוטב:
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 קופסה עגבניות מרוסקות
2 כפיות סוכר
2 כפיות פפריקה מתוקה
מלח פלפל
2 כפות מיץ לימון
מים עם מעט אבקת מרק עוף

דרך הכנה
  1. מפרידים את עלי הכרוב בזהירות ,ומבשלים אותם במים מומלחים מעט עד שמתרככים, מוציאים ושוטפים במי ברז, בעזרת סכין מסירים את בסיס העלים העבה והקשה.
  2. מטגנים הבצל , מסירים מהאש , מוסיפים הבשר והאורז ואת שאר החומרים למילוי וממלאים את עלי הכרוב.
  3. מכינים את הרוטב, מטגנים בצל, מוסיפים שאר חומרי הרוטב ללא המים והמרק.
  4. מסדרים את הכרוב בתחתית הסיר ויוצקים את הרוטב, מוסיפים מים ומרק עד כדי כסוי הכרוב ועוד קצת.
  5. מבשלים כשעה על אש נמוכה, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
11
כמה כפות יוצא בקופסת עגבניות מרוסקות.
אני לא גרה בארץ, ופה הקופסאות שונות. תודה
10
ניתן להוסיף לרוטב קופסת כרוב כבוש.
9
אפשר להוסיף לתערובת הבשר תמר לח או 2 וקצת גרעיני רימון מרוסקים וזה מוסיף טעם משגע לתבשיל (זה לא יוצא מתוק ).
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להחליף לבשר הודו.
7
בשר טחון הודו האם אפשר במקום בקר, יותר בריא לילדים
5
החורף בפתח (משאלות הלב) והרצון לתבשילים חמים ומחממים מתעורר. כרוב ממולא נשמע כמו רעיון לא רע בכלל. אבל...»»
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא צריך לבשל את האורז לפני המילוי.
3
האם לא צריך לבשל את האורז והבשר לפניכן?
1
אם אפשר להוסיף אז:
על מנת העלי הכרוב לא ידבקו לתחתית הסיר ניתן לפרוס תפוח-אדמה ולהניח בתחתית הסיר...»»
כרוב ממולא By , 2005-03-29T04:50:18+02:00 כרוב ממולא Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 30 Tags: none Ingredients: - כרוב לבן בינוני למילוי:500 גר' בשר טחון1/2 1 כוסות אורז1 בצל גדול קצוץ3 כפות עגבניות מרוסקות מקופסה או טריותמלח פלפל1 כף פטרוזיליה(לבחירה) ... Instructions: מפרידים את עלי הכרוב בזהירות ,ומבשלים אותם במים מומלחים מעט עד שמתרככים, מוציאים ושוטפים במי ברז, בעזרת סכין מסירים את בסיס העלים העבה והקשה. מטגנים הבצל , מסירים מהאש , מוסיפים הבשר ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר