טרין שוקולד
4 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים
מרכיבים
200 גר' חלב מרוכז ממותק
250 גר' שוקולד-מריר
60 גר' אגוזי-לוז קלויים
60 גר' פקאנים קלויים
1/4 כוס ברנדי טוב
250 גר' שוקולד-מריר
60 גר' אגוזי-לוז קלויים
60 גר' פקאנים קלויים
1/4 כוס ברנדי טוב
דרך הכנה
- ממיסים את השוקולד על אדים בשיטת הסיר הכפול.
- מוסיפים את החלב המרוכז, האגוזים והברנדי ומערבבים היטב.
- מרפדים תבנית מלבנית בנייר-פרגמנט או רדיד אלומיניום, ויוצקים לתוכה את התערובת.
- מכניסים למקרר למשך כ-10 שעות.
- להגשה חותכים לפרוסות דקות ומקשטים עם שמנת-מתוקה מוקצפת, אבקת-סוכר ואייריש קרים.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- אורז מוקפץ עם חזה עוף וירקות ברוטב סויה [tommf] - ארוחה שלמה בקדירה אחת
- אצבעות לחם שום [moranara] - כמו בסבארו
- עוגת שוקולד שמנת [אבי מ.] - עוגה מצוינת
- ירקות ממולאים [אבי מ.] -
- עוגת גבינה קרה עם שמנת [אבי מ.] -
- כדורי בשר ברוטב חמוץ-מתוק [אבי מ.] -
- רוטב בשמל לפסח [אבי מ.] -