Pesto
תפריט
ג', 28 ינו 2020, 15:00
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרם קפוצ'ינו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8265   

קרם קפוצ'ינו
3 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
250 גר' גבינת מסקרפונה(רק)
1/2 גביע יוגורט
1 כף ליקר קפה(טיאה מריה)
1/2 כף סוכר (או לפי הטעם)
1 שקית סוכר וניל
1 כפית קפה נמס טוב
1/2 מיכל שמנת מתוקה
לקישוט:
אבקת קקאו
9 פולי קפה מצופים שוקולד לקישוט
דרך הכנה
מקציפים את הגבינה היוגורט והליקר עד לקבלת תערובת קלה, מקציפים בקערה נוספת את השמנת עם הסוכר, סוכר הוניל ואבקת הקקאו עד לקבלת קצפת יציבה, מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה-יוגורט ויוצקים לספלים, לא עד הסוף, מצננים במקרר ל-4 שעות לפחות מכוסים בניילון צמיד.

להגשה מפזרים מעל מעט קקאו טוב ומניחים 3 פולי קפה מצופים שוקולד בכל ספל.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מסקרפונה היא גבינה רכה שמנה ומתקתקה, משהו במרקם בין גבינה ושמנת, ניתן להשיג מתוצרת מחלבות "גד".
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
יהיה מתכון בקרוב.
2
ברנדי (במטבח)
האם יש לכם מתכון לליקר קפה? (משהו עם ריצ'קפה?)
1
ברנדי (במטבח)
שלום, ברצוני לדעת מהי גבינת 'מסקרפונה' האפ זו גבינה קשה בדומה לגבינה צפתית, מלוחה, או צהובה, או שזו גבינה רכה?
קרם קפוצ'ינו By , 2005-03-28T21:20:15+02:00 קרם קפוצ'ינו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 3 Tags: none Ingredients: - 250 גר' גבינת מסקרפונה(רק)1/2 גביע יוגורט1 כף ליקר קפה(טיאה מריה)1/2 כף סוכר (או לפי הטעם)1 שקית סוכר וניל1 כפית קפה נמס טוב1/2 מיכל שמנת מתוקהלקישוט:א... Instructions: מקציפים את הגבינה היוגורט והליקר עד לקבלת תערובת קלה, מקציפים בקערה נוספת את השמנת עם הסוכר, סוכר הוניל ואבקת הקקאו עד לקבלת קצפת יציבה, מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה-יוגורט ויוצקים לספלים, לא עד הסו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר