טראפל שוקולד לבן

16 מנות
הכנה וקירור

קושי: בינוני
» קינוחים» קפה
מרכיבים
300 גר' שוקולד לבן קצוץ דק
1/3 כוס שמנת מתוקה
50 גר' חמאה לא מלוחה
2 כפות ליקר טוב - תפוזים,אגוזים או ברנדי
לציפוי:
300 גר' שוקולד לבן מומס
1/3 כוס שמנת מתוקה
50 גר' חמאה לא מלוחה
2 כפות ליקר טוב - תפוזים,אגוזים או ברנדי
לציפוי:
300 גר' שוקולד לבן מומס
דרך הכנה
מניחים את השוקולד בקערה, מחממים את השמנת והחמאה בסיר קטן עד לסף רתיחה, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד להמסה מושלמת של השוקולד.
מניחים לצינון עד שמתגבש, ומנטפים בעזרת שקית זילוף או שתי כפיות תלוליות קטנות על נייר אלומיניום.
מכניסים למקרר לחצי שעה, מוציאים ומגלגלים במהירות כל תלולית לכדור, טובלים את הכדורים בשוקולד הלבן המומס לקבלת הציפוי.
מצננים במקרר.
מניחים לצינון עד שמתגבש, ומנטפים בעזרת שקית זילוף או שתי כפיות תלוליות קטנות על נייר אלומיניום.
מכניסים למקרר לחצי שעה, מוציאים ומגלגלים במהירות כל תלולית לכדור, טובלים את הכדורים בשוקולד הלבן המומס לקבלת הציפוי.
מצננים במקרר.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חצילים ועגבניות [חנהל'ה] - מומלץ בחום - כל-כך פשוט וטעים-טעים...
- טפנד - ממרח זיתים שחורים [אבי מ.] - למריחה על פרוסות לחם קלוי או כמרכיב בממרחים אחרים
- מאפה ברוקולי פיקנטי [אבי מ.] -
- כדורי ביסקויט רום ואגוזים [אבי מ.] - חטיף מתוק קל הכנה, אהוב במיוחד על ילדים.
- קבב רומני אמיתי [אברמוביץ] - מתכון מ-1912
- פשטידת ברוקולי [תמר החמודה] - פרווה
- שוקי עוף בקוקי עם ירקות [רגבקוק] - שוקי עוף