Pesto
תפריט
ד', 13 נוב 2019, 19:55
110435 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות קראנץ' להיט

עם טריק מפתיע מקבלים חטיף אנרגיה מושלם!    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 151   

* צילום: ראובן מ.
עוגיות קראנץ' להיט
50 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
» או קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • חומרי הטעם והשומן:
  • 1 חבילת חמאה רכה (250 גר')
  • 1/2 כוס סוכר חום כהה
    1/2 כוס סוכר רגיל
  • כפית שטוחה מלס גס (רצוי אטלנטי ולא לבישול)
  • 1 כפית ווניל
  • 1 כף שטוחה קינמון
  • קמצוץ הל טחון
  • 1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר

    הקצפה שניה:
  • 2 ביצים
  • כף שמן/חמאת קוקוס
  • 1 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 3/4 כפית שטוחה אבקת סודה
  •  
  •  השאר:
  • 3 כוסות שיבולת שועל מהירה לבישול
  • 1/4 כוס קמח
    1/2 כוס פתיתי קוקוס
  • 1/2 כוס צימוקים/אוכמניות (או פירות יבשים אחרים קצוצים מעט)
  • 1/2 כוס אגוזים מכל סוג, קצוצים
  • 3 כוסות פצפוצי אורז - זה הטריק שיעניק לנו עוגיות קריספיות ועסיסיות
  • אופציה: נטפי שוקולד זעירים
גודל/סוג תבנית: שטוחה, מרופדת עם ניר אפיה
דרך הכנה
  1. לחמם מראש תנור ל-170 מעלות
  2. להקציף היטב עם וו בלון (של קצפת) את החמאה עם הסוכר, המלח, חומרי הטעם.
  3. להוסיף את הביצים והחומרים (תחת  "הקצפה שניה" ברשימה) ולהמשיך להקציף עד לקבלת מרקם קצפת עשיר כמו גלידה. שלב שיש להקפיד עליו באפיית עוגיות חמאה
  4. לקפל פנימה את חומרי המילוי עד שיפוזרו בכל התערובת (אפשר בעזרת וו משוט בכמה סיבובים בודדים)
  5. התערובת אמורה לצאת מעט דביקה ורכה. אם לא משתמשים מיד חייבים לשים בקירור
  6. לקרוץ מעט (כ-כפית) מהתערובת ולהניח על התבנית במרחק המאפשר התפשטות של העוגיות
  7. למעוך מעט את המנות בעזרת מזלג
  8. לאפות  כ-12 דקות או עד שהקצוות מזהיבים, העודיות עשויות להיות מעט רכות עדיין - שימו לב שהתקשות סופית נעשית בחוץ - לא להשאיר זמן ארוך מדי בתנור.
    להוציא ולקרר כ-10 דקות ואז לקלף מהמגש ולהניח לקירור/ייבוש סופי על רשת.
  9. לאחסן בכלי אטום.
חום תנור: 170 מעלות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
עוגיות קראנץ' להיט By , 2019-08-07T11:17:49+03:00 עוגיות קראנץ' להיט עם טריק מפתיע מקבלים חטיף אנרגיה מושלם! Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 50 Tags: none Ingredients: - חומרי הטעם והשומן: 1 חבילת חמאה רכה (250 גר') 1/2 כוס סוכר חום כהה 1/2 כוס סוכר רגיל כפית שטוחה מלס גס ... Instructions: לחמם מראש תנור ל-170 מעלות להקציף היטב עם וו בלון (של קצפת) את החמאה עם הסוכר, המלח, חומרי הטעם. להוסיף את הביצים והחומרים (תחת ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר