Pesto
תפריט
א', 25 אוג 2019, 18:02
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות גינגר והל

עם צימוקים ובוטנים    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 74   

* צילום התוצאה
עוגיות גינגר והל
24 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» או קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 100 גרם חמאה
  • 60 גרם קמח~
  • 50 גרם סוכר (1/4 כוס)
  • 100 גרם סוכר חום (1/2 כוס)
  • 2 ביצים
  • 1 כף שמן/חמאת קוקוס (אפשר להמיר בכל שומן אחר)
  • 1 כפית תמצית ווניל
  • 1/4 כפית הל טחון
  • 1 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית אבקת אפיה
  • 1/4 כפית אבקת סודה לאפיה
  • 1 כף אבקת קקאו
  • 1 כפית אבקת קפה נמס
  • 2 כפות צימוקים קטנים
גודל/סוג תבנית: תבנית אפיה רגילה מרופדת בנייר אפיה
דרך הכנה
  1. להקציף את החמאה עם הסוכרים ושאר האבקות והטעמים
  2. להוסיף את הביצים ולהמשיך להקציף לתערובת אוורירית
  3. להוסיף את הקמח דרך מסננת לצורך ניפוי ואיוורור. להוסיף במתינות עד שהתערובת במרקם דומה לגלידה, לא יבש מדי!
  4. לעטוף בניילון ולהכניס לקירור כחצי שעה
  5. בזמן הזה לחמם תנור לכ-175 מעלות
  6. לרפד תבנית בניר אפייה, לקרוץ כדורים קטנים (1-2 כפיות) לכדרר להידוק ולהניח על התבנית במרחק כפול מגודל הכדור כי התערובת מתבשטת ונמסה
  7. לאפות כ-10 דקות או עד שקצוות העוגיות משחימים. להימנע מאפיית יתר.
  8. להוציא לקירור והתייצבות/התקשות סופית על רשת.
חום תנור: 175 מעלות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
עוגיות גינגר והל By , 2019-07-14T09:13:00+03:00 עוגיות גינגר והל עם צימוקים ובוטנים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 100 גרם חמאה 60 גרם קמח~ 50 גרם סוכר (1/4 כוס) 100 גרם סוכר חום (1/2 כוס) 2 ביצים 1 כף שמן/חמאת קוקוס (אפשר לה... Instructions: להקציף את החמאה עם הסוכרים ושאר האבקות והטעמים להוסיף את הביצים ולהמשיך להקציף לתערובת אוורירית להוסיף את הקמח דרך מסננת לצורך ניפוי ואיוורור. להוסיף במתינ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר