פסטה פרפלה ברוטב פסטו
מתכון לכל מי שאוהב את המטבח האיטלקי
* תמונה להמחשה

3 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1 חבילה פסטה פרפלה (פרפרים)
- 150 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
- 100 גרם גבינת פקורינו מגוררת
- 1 כוס בזיליקום טרי
- 1 שן שום
- 1/2 כוס שמן זית
- 80 גרם צנוברים
גודל/סוג תבנית:בינונית
דרך הכנה
- יש לבשל את הפסטה עד דרגת דרגת אל-דנטה
- ניקח מעבד מזון
- נוסיף בו 150 גר’ גבינת פרמזן, פקורינו, בזיליקום, שום, מלח ו חצי מכמות הצנוברים ומפעילים.
- מוסיפים כף שמן זית
- מטגנים את הצנוברים בכפית שמן זית
- למזוג את הפסטו מעל הפסטה
- להוסיף כוס פרמזן
- מפזרים מלמעלה צנוברים קלויים
- ניתן להגיש חם או קר
הערות
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 09 Sep 2018
- סוכות ושמחת תורה 24 Sep 2018
- חנוכה 02 Dec 2018
- טו בשבט 20 Jan 2019
- פורים 20 Mar 2019
- פסח 19 Apr 2019
- יום העצמאות 08 May 2019
- שבועות 08 Jun 2019
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- ● פרחי מאכל [מידע] - ...
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- פוקצ'ה עם עשבי תיבול [אבי מ.] -
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- מוס שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- גלילת חציל במילוי אורז, עוף וצנוברים [triple-h] - גלילת חציל ממולאת