ממתק קוקוס בסגנון באונטי
טעים תמיד ומתאים לפסח

20 מנות
הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
מרכיבים
- 1/3 כוס שמנת מתוקה או קרם קוקוס
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1/3 כפית מלח
- 200 גרם קוקוס טחון
- לציפוי
- 200 גרם שוקולד מריר+ כף שמן
דרך הכנה
- בקערה מערבבים את השמנת (או קרם הקוקוס) ואבקת הסוכר יחד עם המלח למשחה חלקה.
- מוסיפים את הקוקוס הטחון.
- מערבבים היטב היטב. צריך להיווצר ממש גוש. אם זה לא מתגבש, להוסיף עוד כף או שתיים של שמנת (או קרם קוקוס)
- יוצרים כדורים או גלילים ומניחים לצינון בתבנית למשך כחצי שעה.
- ממסים את השוקולד במיקרו או ע"ג אדים ומוסיפים כף שמן.
- טובלים את גלילי הקוקוס עד לציפוי מלא ומניחים לצינון נוסף.
- במקום ציפוי מלא - ניתן לזלף את השוקולד כקישוט.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 09 Sep 2018
- סוכות ושמחת תורה 24 Sep 2018
- חנוכה 02 Dec 2018
- טו בשבט 20 Jan 2019
- פורים 20 Mar 2019
- פסח 19 Apr 2019
- יום העצמאות 08 May 2019
- שבועות 08 Jun 2019
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- ● פרחי מאכל [מידע] - ...
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- פוקצ'ה עם עשבי תיבול [אבי מ.] -
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- מוס שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- גלילת חציל במילוי אורז, עוף וצנוברים [triple-h] - גלילת חציל ממולאת