ממתק קוקוס בסגנון באונטי
טעים תמיד ומתאים לפסח

20 מנות
הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1/3 כוס שמנת מתוקה או קרם קוקוס
- 1 כוס אבקת סוכר
- 1/3 כפית מלח
- 200 גרם קוקוס טחון
- לציפוי
- 200 גרם שוקולד מריר+ כף שמן
דרך הכנה
- בקערה מערבבים את השמנת (או קרם הקוקוס) ואבקת הסוכר יחד עם המלח למשחה חלקה.
- מוסיפים את הקוקוס הטחון.
- מערבבים היטב היטב. צריך להיווצר ממש גוש. אם זה לא מתגבש, להוסיף עוד כף או שתיים של שמנת (או קרם קוקוס)
- יוצרים כדורים או גלילים ומניחים לצינון בתבנית למשך כחצי שעה.
- ממסים את השוקולד במיקרו או ע"ג אדים ומוסיפים כף שמן.
- טובלים את גלילי הקוקוס עד לציפוי מלא ומניחים לצינון נוסף.
- במקום ציפוי מלא - ניתן לזלף את השוקולד כקישוט.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- עוגות טורט תפוזים וקוקוס [david99] - עוגה קלה להכנה ומאוד טעימה
- בייגל [אבי מ.] -
- תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ותרד [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- רגל קרושה [אבי מ.] -