דגים ברוטב שמנת, דבש, חרדל ותימין

4 מנות
אפיה

קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
מרכיבים
- 4 פילטים של דג, כל אחד במשקל 200 גרם
- מלח ופלפל שחור
- לרוטב:
- 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
- 1 כף גדושה חרדל דיז'ון עם גרגרים
- 1 כף דבש
- 2 כפות מיץ לימון
דרך הכנה
- מתבלים את הפילטים במלח ופלפל.
- בתבנית חסינת אש מערבבים את מרכיבי הרוטב, מניחים מעל את הפילטים. הופכים לכיסוי ברוטב.
- אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני,190 מעלות, רק עד שהדג מוכן במרכזו.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל ואגוזי פקאן [חנהל'ה] - נפלאה
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- לביבות בטטות [אבי מ.] -