סלט סלרי
תוספת מרעננת לשולחן
* צילום תוצאה: מורית מנשרוף
6 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים
מרכיבים
- 3 גבעולי סלרי
- 1 חופן עלי סלרי
- 1 שן שום - פרוסות דקיקות
- קמצוץ פלפל לבן
- 1/2 כפית מלח גס/אטלנטי
- כף חומץ לבן
- 1 כפית טימין
- 1/2 כפית בזילקום קצוץ
- 1 כף עלי נענה קצוצים (רק אם ההגשה מיידית)
- 1 כף פלפל אדום קצוץ דק או פתיתי צ'ילי
דרך הכנה
- לפרוס את גבעולי הסלרי לפרוסות דקות, אפשר גם במעבד מזון עם התקן סלייסר
- לקצוץ גס את עלי הסלרי
- לערבב עם שאר החומרים ולהגיש.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- חלה קצת אחרת [אבי מ.] - חלה עם 3 צמות שונות, גיוון לחלה הרגילה.
- סטרוגנוף חזה עוף [אבי מ.] -
- צ'חוחובילי - עוף ברוטב רימונים קווקזי [אבי מ.] -
- טורט טירמיסו ללא ביצים [חנהל'ה] - עם תוספת משדרגת פלאים
- תחתיות פאי לפסח [אבי מ.] - כמה גרסאות לתחתיות פאי לפסח
- מלית ממרח חלבה [אבי מ.] - לכרוכיות, רוגלאך, מבצק פריך ושמרים.
- אורז מטוגן עם ביצים [אבי מ.] - מנה סינית טעימה ופופולרית, טובה כמנה בפני עצמה או כתוספת למנה עיקרית, מצוינת לניצול שאריות אורז מבושל.