קנלוני במילוי גבינות
קנלוני צמחוני טעים מאוד
* צילום תוצאה
6 מנות
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- חבילת קנלוני
- 250 גרם גבינת עיזים או כבשים או בולגרית
- 250 גרם גבינת פטינה או גבינה 5%
- 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
- חבילת תרד או צרור רוקט
- 2 כפות פירורי לחם
- 1 ביצה
- מעט פלפל לבן
- 5 עגבניות בשלות
- כוס רסק עגבניות
- 3 כוסות מים
- 4 עלי בזיליקום
- קמצוץ אורגנו
- 2 שיני שום
- 1 בצל בינוני קצוץ דק
- מלח לטעמך
- פלפל שחור לטעמך
דרך הכנה
רוטב העגבניות
- לחתוך את העגבניות לרבעים ולהניח במחבת גדולה שתכיל את כל הרוטב
- לחמם ללא מים עד שהעגבניות מתרככות
- להוסיף את הבצל ולהמשיך עוד 2 דקות
- להוסיף את המים עם רסק העגבניות והתבלינים
- לבשל על חום נמוך כחצי שעה, או עד שהתערובת חלקה. אם יש צורך, ניתן לרסק הכל במוט בלנדר. לכבות לאחר ההכנה.
- לערבב את הגבינות למצב משחתי
- לאדות את התרד/רוקט ולקצוץ דק
- להוסיף פלפל לבן לפי הטעם האישי
- להוסיף את פירורי הלחם והביצה ולערבב הכל יחד
- להכניס את התערובת לשקית זילוף
- לצקת שכבה דקה של רוטב העגבניות על תחתית קערת האפיה
- למלא כל שפופרת קנלוני בעזרת זילוף ולהניח בתבנית בשיכבה אחת עם מעט רוווח ביניהן
- אם צריך להוסיף שכבה, יוצקים רוטב על השכבה הקיימת ומוסיפים עוד קנולי ממולא
- לכסות עם יתרת הרוטב
- לעטוף את התבנית ברדיד אלומיניום ולחורר מעל כדי שהאדים יולכו לצאת.
- להכניס לתנור חם באפיית טורבו כ-20 דקות 160 מעלות
- להוציא, לגרד פרמז'ן מעל ולהכניס שוב לתנור למצב גריל עליון לכמה דקות עד שהגבינה מותכת מעט.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- מאלבי [אבי מ.] -
- תפוחי אדמה צלויים בתנור ברוזמרין, שמן זית ותבלינים [tommf] - קריספיים בחוץ ורכים בפנים - תענוג
- נקניקיות מצופות [אבי מ.] - נקניקיות על מקל מצופות בבצק תירס.
- בלינצ'ס מתוק [אורן בר] - במילוי קצפת ברוטב שוקולד
- עוגת שוקולד שמנת חמוצה [אבי מ.] - השמנת החמוצה מעניקה לעוגה רכות וטעם נפלא.
- סלט תפוחי עץ וכרוב [אבי מ.] -
- לחם גרוזיני Shotis [אבי מ.] -