עוגיות בוטנים פריכות
* צולם ע


ציון גולשים:
10
[2 מדרגים]
מרכיבים
- 1 כוס קמח
- 1/4 כפית מלח
- 4 כפות שמן קנולה
- 3/4 כוס סוכר
- 1 ביצה גדולה
- כפית תמצית וניל
- 1/4 כפית סודה לשתייה
- 1 כוס בוטנים מומלחים קלופים וקצוצים גס
דרך הכנה
- לערבב בקערה שמן וסוכר.
- להוסיף ביצה, מלח, תמצית וניל. לערבב היטב עד שהעיסה הומוגנית.
- להוסיף קמח עם סודה לשתייה. לערבב עד שהתערובת אחידה.
- להוסיף הבוטנים. לערבב מעט.
- מניחים בעזרת 2 כפיות תלוליות במרווים גדולים כי העוגיות מתפשטות מעט באפייה. ( לי יוצא תבנית וחצי כ 30 עוגיות).
- אופים בחום 180 מעלות כ 15 דקות.
- מקררים את העוגיות בתבנית. הן מתקשות..
הערות
אפשר להחליף הבוטנים בכל סוג של פיצוחים שאוהבים.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מוס טונה [אבי מ.] -
- רוטב ויניגרט תפוזים לסלט [אבי מ.] -
- גפילט פיש [אבי מ.] -
- חזה עוף על מצע ירקות במרינדה [אבי מ.] -
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- כדורי חצילים מטוגנים [אבי מ.] -
- עוגיות וניל רכות [אבי מ.] -