עוגת שמרים במילוי שוקולד וקוקוס
פרווה
16 מנות
שעתיים ויותר
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 50 גר' שמרים
- כוס מים
- 4 ביצים מופרדות
- קילו קמח לבן
- חבילת מחמאה
- כוס וחצי סוכר + 2 כפות
- 3/4 כוס קוקוס
- 100 גר' שוולד מריר
- 2 כפות קקאו
- כפית נס קפה
- ביצה טרופה
דרך הכנה
- ממיסים בקערה את השמרים בכוס מים
- מוספים את החלמונים עם 2 כפות סוכר מערבבים היטב עד ליצירת תערובת אחידה עוטפים במגבת ומניחים בצד לשעה.
- מערבבים את המחמאה עם חצי מכמות הקמח.
- מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר ומקפלים לתוך תערובת הקמח ומוסיפים את השמרים ואת יתרת הקמח ומערבבים היטב עד יצירת בצק אחיד מכסים את הבצק במגבת ומניחים בצד לשעה.
- ממיסים במיקרו את השוקולד ומוסיפים את הקקאו עם חצי כוס סוכר, כפית נס קפה והקוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
- יוצרים מהבצק 6 כדורים ומרדדים ומורחים בנדיבות את המילוי ומגלגלים לרולדה.
- מורחים את הרולדה בביצה טרופה ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ 45 דקות.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- פאי קרמל אגוזים ושוקולד [אבי מ.] -
- גולש הונגרי-הודי [אבי מ.] - מה שהופך את גרסת הגולש הזאת לגרסה הודית הוא השימוש בקרי
- מרובעי מרנג ופירות [אבי מ.] - קינוח מרנג ופירות ללא קרם
- ערמונים מסוכרים [אבי מ.] - ערמונים מסוכרים בסירופ.
- סירות תפוחי אדמה [אבי מ.] -
- איטריות אורז וירקות [אבי מ.] - מתכון קוראני.
- עוגת תותים וקצפת [אבי מ.] -