Uppu maranga
לימון ממולח
30 דקות עד שעתיים
מרכיבים
- 20 לימונים עגולים קטנים
- 150-250 גר' מלח
דרך הכנה
הכנה:
הגשה:
- שטוף את הלימונים
- הרתח מים בכלי עמוק
- הכנס את הלימונים אל המים הרותחים
- בשל 2-3 דקות
- הורד מהאש וקרר
הגשה:
- ייבש כל לימון במטלית
- יש לחרוץ כל לימון עד 3/4 מאורכו ל-4
- מלא את הלימון במלח והכנס לכלי אחסון יבש
- פזר את יתרת המלח מעל הלימונים
- כסה והמתן שבוע, כאשר בכל יום יש לנער את הכלי .
- הלימונים מוכנים למאכל כאשר כל המלח נמס .
- חתוך את הלימונים לחתיכות קטנות
- הוסף בצל קצוץ דק ופלפל ירוק חריף קצוץ דק
- ערבב היטב.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד