סלט תחתיות(ארטישוק) ולבבות (דקל)
סלט קייצי ומרענן
* תמונה להמחשה
8 מנות
30 דקות ופחות
מרכיבים
- 3 קופסאות שימורים של תחתיות ארטישוק
- 1 קופסא של לבבות דקל.
- 50 גרם ערמונים (משקית) פרוסים גס
- צרור פטרוזיליה קצוץ דק
- מיץ מחצי לימון
- 2 שיני שום כתושות
- שמן זית
- מלח, פלפל
דרך הכנה
- חותכים את הארטישוק ולבבות הדקל לחתיכות גסות, מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב.
- רצוי לקרר שעה לפני ההגשה.
הערות
אפשר להשתמש בתחתיות ארטישוק קפואות, אז יש לבשלן קודם לכן, בישול קצר מאד במים עם מעט מלח ולימון.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- אורז לבן בסיסי וגיוונים [אבי מ.] - מתכון בסיסי עם גיוונים.
- בטטות וירקות אפויים [אבי מ.] -
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- רביולי תרד וגבינת ריקוטה ברוטב איטלקי [שף אמיר מרקוביץ'] - ניתן להשתמש ברביולי תרד וריקוטה מוכן ולבשל אותו לפי הוראות היצרן, או ברביולי בהכנה ביתית.
- בורקס בשר [מירי 1] - בצק עלים ממולא בשר פטריות ובצל
- אורז עם עגבניות וזיתים [אבי מ.] -