Pesto
תפריט
ב', 19 אוק 2020, 19:00
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רולדה עם קרם מנגו ופקאן סיני גרוס

ללא גלוטן    

מאת: mirich ::: צפיות: 7131   

רולדה עם קרם מנגו ופקאן סיני גרוס
10 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות קורנפלור
  • 4 כפות קקאו
  • 2 מנגו בינוונים בשלים
  • 3 כוסות שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 100 גר' פקאן סיני
דרך הכנה
  1. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף אחיד.
  2. מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומערבבים לאט.
  3. מוסיפים את הקורנפלור והקקאו ובוחשים עד ליצירת תערובת אחידה.
  4. שמים על תבנית שטוחה נייר אפיה משומן קלות ומשטחים עליו את התערובת ואופים בחום 180 מעלות כ- 15 דקות עד שזה מזהיב קלות.
  5. במעבד המזון שמים את המנגו עם השמנת המתוקה אבקת הסוכר והפקאן הסיני ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה.
  6. מורחים על הבצק שיצא מהתנור והצטנן טיפה את הקרם ומגלגלים לרולדה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
האם 3 כוסות שמנת הכוונה ל 3 מיכלי שמנת מתוקה?
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
מרענן קייצי אמיתי!
רולדה עם קרם מנגו ופקאן סיני גרוס By , 2013-07-28T10:00:42+03:00 רולדה עם קרם מנגו ופקאן סיני גרוס ללא גלוטן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 4 ביצים 4 כפות סוכר 4 כפות קורנפלור 4 כפות קקאו 2 מנגו בינוונים בשלים 3 כוסות שמנת מתוקה 1/2 כו... Instructions: מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף אחיד. מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומערבבים לאט. מוסיפים את הקורנפלור והקקאו ובוחשים עד ליצירת תערובת אח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר