סופלה גבינת עזים ובזיליקום

4 מנות

ציון גולשים:
9.5
[2 מדרגים]
מרכיבים
- כף קמח
- כף חמאה
- 1/2 כוס חלב
- 2 ביצים מופרדות
- חבילת פרומעז מגוררת
- קופסאת גבינת שמנת 5%
- 3 גבעולים של בזיליקום
- מלח פלפל
דרך הכנה
- בסיר קטן ממסים את הקמח עם החמאה והחלב עד שנוצרת תערובת אחידה.
- מורידים מהאש ומוסיפים את החלמונים, המלח הפלפל, הגבינות והבזילקום ומערבבים היטב.
- מקציפים את החלמונים ומוסיפים בזהירות לתוך התערובת
- יוצקים את התערובת לתבנית אופים בחום של 180 מעלות חצי שעה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- נגיסי עוף יפניים [אבי מ.] -
- פשטידת ברוקולי [תמר החמודה] - פרווה
- פסטו [oved.shina] - פסטו
- עוגת ג'רבו [אבי מ.] - עוגת שמרים מהמטבח ההונגרי.
- פטה אבוקדו [אבי מ.] -
- מדליוני פילה בקר ברוטב סילאן [ראובן מ.] - מאת אתי קולט - "חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים המובילה בישראל
- טורט בננות [אבי מ.] - עוגה אוורירית