תמרים ממולאים באגוזים, טחינה ודבש
טוב לפסח וגם לטבעונים
* תמר אחד לפני ציפוי הקוקוס ואחד אחרי
25 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 20-25 תמרים (מהזן מג'הול או זן אחר)
- כוס תערובת אגוזים (מלך, לוז, פקאן, פיסטוקים,שקדים) מה שרוצים ומה שיש.
- 2 כפיות מלאות טחינה (עדיף משומשום מלא)
- 3 כפיות דבש
- קוקוס לציפוי
דרך הכנה
- חורצים את התמרים ומגלענים אותם.
- קולים את האגוזים קלות במחבת (בלי שמן).
- קוצצים את האגוזים גס.
- בקערה קטנה מערבבים את הטחינה עם הדבש.
- מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
- ממלאים את התמרים המגולענים.
- טובלים כל תמר ממולא בקוקוס (בעיקר יש לשים לב לחלק העליון, )
- מסדרים על צלחת הגשה, אפשר בתוך עטרות נייר (מנז'טים)
הערות
לא חייבים לקלות את האגוזים, ניתן לקצוץ אותם גם בלי קליה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- סלט עוף פיקנטי [אבי מ.] - סלט קל הכנה, 340 קלוריות למנה.
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגת סברינה [anat38] -
- ליקר פסיפלורה [שלקה] - לאוהבי הפרי המדהים הזה.
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי
- שעועית אפויה בתנור [אבי מ.] - שעועית גדולה ברוטב עגבניות אפויה בתנור