Pesto
תפריט
ג', 10 דצמ 2024, 07:52
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תמרים ממולאים באגוזים, טחינה ודבש

טוב לפסח וגם לטבעונים    

מאת: תמילושה ::: צפיות: 17003   

* תמר אחד לפני ציפוי הקוקוס ואחד אחרי
תמרים ממולאים באגוזים, טחינה ודבש
25 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 20-25 תמרים (מהזן מג'הול או זן אחר)
  • כוס תערובת אגוזים (מלך, לוז, פקאן, פיסטוקים,שקדים) מה שרוצים ומה שיש.
  • 2 כפיות מלאות טחינה (עדיף משומשום מלא)
  • 3 כפיות דבש
  • קוקוס לציפוי
דרך הכנה
  1. חורצים את התמרים ומגלענים אותם.
  2. קולים את האגוזים קלות במחבת (בלי שמן).
  3. קוצצים את האגוזים גס.
  4. בקערה קטנה מערבבים את הטחינה עם הדבש.
  5. מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
  6. ממלאים את התמרים המגולענים.
  7. טובלים כל תמר ממולא בקוקוס (בעיקר יש לשים לב לחלק העליון, )
  8. מסדרים על צלחת הגשה, אפשר בתוך עטרות נייר (מנז'טים)
הערות
לא חייבים לקלות את האגוזים, ניתן לקצוץ אותם גם בלי קליה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
מעדן, וחטיף אנרגיה מעולה!
תמרים ממולאים באגוזים, טחינה ודבש By , 2013-03-06T11:50:34+02:00 תמרים ממולאים באגוזים, טחינה ודבש טוב לפסח וגם לטבעונים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 25 Tags: none Ingredients: - 20-25 תמרים (מהזן מג'הול או זן אחר) כוס תערובת אגוזים (מלך, לוז, פקאן, פיסטוקים,שקדים) מה שרוצים ומה שיש. 2 כפיות מלאות טחינה (עדיף משומשום מלא) ... Instructions: חורצים את התמרים ומגלענים אותם. קולים את האגוזים קלות במחבת (בלי שמן). קוצצים את האגוזים גס. בקערה קטנה מערבבים את הטחינה עם הדבש. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר