פאי פרג

15 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 2 כוסות קמח
- 2/3 מחמאה
- 5 כפות מים קרים
- 100 גר' פרג טחון
- 50 גר' חמאה
- קליפת לימון מגוררת
- 2 כפות דבש
- כוס צימוקים
- 1/2 כוס יין אדום
- 1/2 כוס אגוזים טחונים
דרך הכנה
- מנפים את הקמח ומוסיפים את המרגרינה עד ליצירת תערובת פירורים מוסיפים את המים ולשים עד ליצירת בצק אחיד יוצרים כדור ועוטפים בניילון נצמד ושמים לשעה במקרר.
- על אש קטנה מערבבים את הפרג, החמאה, קליפת הלימון, הדבש והצימוקים והיין ומבשלים תוך כדי בחישה כ-5 דקות.
- מוסיפים את האגוזים לתערובת ובוחשים היטב.
- מוציאים את הבצק וחוצים אותו ל-2 חלקים מרדדים חלק אחד ומשטחים אותו בתבנית .
- מורחים את תערובת הפרג על הבצק שבתבנית.
- לוקחים את כדור הבצק השני מרדדים וחותכים לרצועות אותן שמים על תערובת הפרג בצורת שתי וערב.
- אופים בחום של 180 מעלות כ- 40 דק' עד שהבצק משחים.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מוס טונה [אבי מ.] -
- רוטב ויניגרט תפוזים לסלט [אבי מ.] -
- גפילט פיש [אבי מ.] -
- חזה עוף על מצע ירקות במרינדה [אבי מ.] -
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- כדורי חצילים מטוגנים [אבי מ.] -
- עוגיות וניל רכות [אבי מ.] -