בלונדיז ג'ינג'ר ושוקולד צ'יפס
בראוניז לבקן
14 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים:
10
[2 מדרגים]
מרכיבים
- 2/3 2 כוסות קמח תופח
- 1/2 כפית מלח
- 150 גר' חמאה רכה
- 1/2 2 סוכר חום דמררה
- 3 ביצים
- כוס ג'ינג'ר מסוכר
- כוס שוקולד צ'יפס כהה
דרך הכנה
- מנפים את הקמח עם המלח.
- טורפים את החמאה והסוכר לתערובת אחידה מוסיפים בהדרגה את הביצים כל אחת בנפרד וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף קשה ואחיד.
- מקפלים לתוך תערובת החמאה את הקמח, הג'ינג'ר והשוקולד צ'יפס עד שנוצרת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בנונית ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שהקצוות מתחילות לסגת מהצדדים.
- מצננים וחותכים לריבועים.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד