Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 23:05
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בלונדיז ג'ינג'ר ושוקולד צ'יפס

בראוניז לבקן    

מאת: mirich ::: צפיות: 5360   

בלונדיז ג'ינג'ר ושוקולד צ'יפס
14 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2/3 2 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כפית מלח
  • 150 גר' חמאה רכה
  • 1/2 2 סוכר חום דמררה
  • 3 ביצים
  • כוס ג'ינג'ר מסוכר
  • כוס שוקולד צ'יפס כהה

 

דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח עם המלח.
  2. טורפים את החמאה והסוכר לתערובת אחידה מוסיפים בהדרגה את הביצים כל אחת בנפרד וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף קשה ואחיד.
  3. מקפלים לתוך תערובת החמאה את הקמח, הג'ינג'ר והשוקולד צ'יפס עד שנוצרת תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בנונית ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שהקצוות מתחילות לסגת מהצדדים.
  5. מצננים וחותכים לריבועים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
מת על העוגיות האלה! מעט קרנצ'יות מלמעלה ומתמוססות בפה.
בלונדיז ג'ינג'ר ושוקולד צ'יפס By , 2013-01-11T17:48:41+02:00 בלונדיז ג'ינג'ר ושוקולד צ'יפס בראוניז לבקן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 14 Tags: none Ingredients: - 2/3 2 כוסות קמח תופח 1/2 כפית מלח 150 גר' חמאה רכה 1/2 2 סוכר חום דמררה 3 ביצים כוס ג'ינג'ר מסוכר... Instructions: מנפים את הקמח עם המלח. טורפים את החמאה והסוכר לתערובת אחידה מוסיפים בהדרגה את הביצים כל אחת בנפרד וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף קשה ואחיד. מקפלים לתוך תערוב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר