מרק מיסו עם תרד, אטריות וטופו
מתכון טיפה מורחב מהמנה הרגילה שמכירים בסושיות
16 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1 חבילת מיסו "שירו" (לבן) - להשיג בחנויות מתמחות, טיב-טעם, מזרח מערב וכו'.
- 200 גרם תרד טרי
- 1 חבילת טופו
- 1 חבילת אטריות סובה (כוסמת)
- 3.5 כפות חומץ אורז
- 6 כפות סויה
- 2 כפות שמן שומשום
- מלח/פלפל לתיבול
דרך הכנה
- מרתיחים סיר בינוני עם 2 ליטר מים. לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה ומוסיפים כף גדושה של מיסו ומערבבים היטב.
- מוסיפים את התרד הטרי, את האטריות. חותכים את הטופו לקוביות ומוסיפים גם אותו.
- להוסיף מלח/פלפל לפי הטעם, לבשל כ-10 דקות על אש בינונית.
- לצקת לקעריות הגשה למרק. ניתן לקשט עם מעט בצל ירוק
המתכון מתוך סדנת סושי של שף לירן טל, המנחה סדנאות סושי יחד עם סדנאות בישול נוספות.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד