Pesto
תפריט
ב', 21 יונ 2021, 12:56
110471 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אגס בפודינג שוקולד

   

מאת: mirich ::: צפיות: 3004   

אגס בפודינג שוקולד
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 3 גביעי של מעדן חלב בטעם מוקה
  • 3 ביצים מופרדות
  • 1/3 כוס אבקת סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס אבקת קקאו
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 1/4 כוס קוקוס מיובש
  • 6 אגסים קלופים
דרך הכנה
  1. בסיר שמתאים לבישול במיקרו מניחים את האגסים כאשר הם מכוסים עד מחצית במים ומבשלים על העוצמה הכי גבוהה כ- 2 דקות.
  2. מערבבים את המעדני החלב עם החלמונים אבקת הסוכר ותמצית הוניל לתערובת אחידה
  3. מוסיפים לתערובת את הקמח הקוקוס והקקאו ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. מקציפים את החלבונים לקצף קשיח ומקפלים אותו לתוך תערובת השוקולד
  5. מסדרים בתוך צלחויות חסינות אש בגודל מאפין את האגסים ויוצקים מתערובת השוקולד כעד לכיסוי כ- 2/3 מהאגס.
  6. מכניסים את הצלוחיות לתנור ואופים בחום של 180 כ- 20 דקות עד שהתערובת מתייצבת

 

אין תגובות עדיין
אגס בפודינג שוקולד By , 2012-11-20T21:56:36+02:00 אגס בפודינג שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 3 גביעי של מעדן חלב בטעם מוקה 3 ביצים מופרדות 1/3 כוס אבקת סוכר כפית תמצית וניל 1/2 כוס אבקת קקאו 1/2 כוס קמח ... Instructions: בסיר שמתאים לבישול במיקרו מניחים את האגסים כאשר הם מכוסים עד מחצית במים ומבשלים על העוצמה הכי גבוהה כ- 2 דקות. מערבבים את המעדני החלב עם החלמונים אבקת הסוכר ותמצית הוניל ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר