Pesto
תפריט
ב', 21 יונ 2021, 12:41
110471 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אבוקדו בטמפורה

   

מאת: mirich ::: צפיות: 4245   

אבוקדו בטמפורה
4 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • כפית סודה לשתיה
  • כפית אבקת אפיה
  • כפית סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • ביצה
  • 2/3 כוס מים
  • שמן קנולה
  • 2 אבוקדו בשלים
דרך הכנה
  1. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
  2. בקערה נפרדת מקציפים את הביצה עם המים.
  3. מוסיפים את החומרים היבשים לביצה ומערבבים. אין צורך להבהל הבלילה היא מעט גושית.
  4. במחבת עמוקה שמים שמן לטיגון עמוק , פרוסות האבוקדו צריכות להיות שקועות לחלוטין בתוך השמן
  5. חוצים את האבוקדו  מקלפים ופורסים ל- 4 פרוסות
  6. טובלים את פרוסות האבוקודו בבלילה ומטגנים בשמן עד הזהבה משני הצדדים.
  7. פורסים על נייר מגבת סופג את האבוקדו וזורים מעט מלח.
הערות
אפשרי לטבול את האבוקדו במטבל שמורכב מ 1/3 כוס מיונז עם לימון שלם סחוט
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
כל כך בריא לאכול אבוקדו כמות שהוא
אבוקדו בטמפורה By , 2012-10-17T09:46:51+02:00 אבוקדו בטמפורה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1/2 כוס קמח 1/2 כוס קורנפלור כפית סודה לשתיה כפית אבקת אפיה כפית סוכר 1/2 כפית מלח ביצה ... Instructions: מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. בקערה נפרדת מקציפים את הביצה עם המים. מוסיפים את החומרים היבשים לביצה ומערבבים. אין צורך להבהל הבלילה היא מעט גושית....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר