עוגת דבש
ללא גלוטן

20 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 5 ביצים מופרדות
- 2/3 כוס סוכר חום
- 1/3 1 כוסות דבש
- 1/2 כוס שמן זית
- כוס אגוזי מלך
- 1/2 2 כוסות שקדים טחונים דק
- 1/2 כוס קורנפלור
- 2/3 כפית סודה לשתיה
- כפית קקאו מומסת במים חמים (ללא חלב)
דרך הכנה
- מקציפים את החלבונים לקצף אחיד
- מקציפים את החלמונים עם הסוכר הדבש והשמן לתערובת אחידה.
- מוסיפים לתוכה תוך כדי קיפול את השקדים הטחונים והקקאו לסרוגין .
- מוסיפים את הקורנפולר והסודה לשתיה ומערבבים.
- מוסיפים את אגוזי המלך ומערבבים.
- מקפלים את החלמונים אל התערובת עד ליצירת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת בתבנית ואופים בחום של 180 מעלות
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- אזני המן מבצק פריך [אבי מ.] -
- עוגת "עוקץ הדבורה" [אבי מ.] - עוגה קרם מגרמניה, גירסת בצק שמרים או בגירסת בצק בחוש במלית קרם קל הכנה או בקרם המקורי המבושל.
- עוגה בחושה משוישת [אבי מ.] - עוגה בחושה מהירה משוישת בסוכר חום וקינמון
- סופגניות - מתכון בסיסי [אבי מ.] -
- מרק תירס ונטיפי ביצים [אבי מ.] -
- סופריטו עוף ותפוחי אדמה [אבי מ.] -
- לביבות בטטה אפויות [ניקי ב] -