סטייק סלמון
עיקריות לחגים - המתכונים של ריצ'
* המחשה

4 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 4 סטייקים של סלמון, כל אחד במשקל 200 גרם, או פילה סלמון באותו משקל
- 4 גבעולי שמיר
- 40 גרם חמאה
- 6 כפות מיץ לימון או יין בן
- מלח ופלפל שחור גרוס גס
לרוטב:
- 1/2 1 מיכלים (330 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
- 2 כפות פירה תפוחי אדמה
- 2 כפות חרדל דיז'ון
דרך הכנה
- מניחים כל סטייק סלמון על ריבוע רדיד אלומיניום בגודל 25 ס"מ. מניחים על כל סטייק גבעול שמיר ומעט חמאה, מזלפים מיץ לימון או יין לבן ומתבלים במלח ופלפל. סוגרים בצורה רפויה למעטפה.
- אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות. מכבים את התנור ומשהים את הדג כ-10 דקות נוספות. פותחים את החבילות, מניחים את הדג על צלחות אישיות ומגישים עם הרוטב.
- להכנת הרוטב, בסיר קטן מערבבים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' עם הפירה והחרדל תוך חימום על אש נמוכה. מתבלים במלח ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חצילים ועגבניות [חנהל'ה] - מומלץ בחום - כל-כך פשוט וטעים-טעים...
- טפנד - ממרח זיתים שחורים [אבי מ.] - למריחה על פרוסות לחם קלוי או כמרכיב בממרחים אחרים
- מאפה ברוקולי פיקנטי [אבי מ.] -
- כדורי ביסקויט רום ואגוזים [אבי מ.] - חטיף מתוק קל הכנה, אהוב במיוחד על ילדים.
- קבב רומני אמיתי [אברמוביץ] - מתכון מ-1912
- פשטידת ברוקולי [תמר החמודה] - פרווה
- שוקי עוף בקוקי עם ירקות [רגבקוק] - שוקי עוף