Pesto
תפריט
ש', 18 ינו 2020, 19:33
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה עם פירורים (חלבי)

המתכונים של ריצ'    

מאת: richs ::: צפיות: 3789   

* צילום: ריצ'
עוגת גבינה עם פירורים (חלבי)
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • לבצק:
  • 300 גרם ביסקוויטים מרוסקים
    או
    200 גרם חמאה מלוחה חתוכה לקוביות
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כוסות (300 גרם) קמח
     
  • לשכבת הגבינה:
  • 750 גרם גבינת שמנת
  • ¾ כוס (180 גרם) סוכר דק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שקית (14 גרם) ג'לטין
  • 3 כפות מים
  • ½ 1 מיכלים שמנת להקצפה של ריצ'


גודל/סוג תבנית: תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ




דרך הכנה
  1. להכנת הבצק, טורפים את החמאה עם החלמונים והסוכר. מוסיפים את הקמח ומערבלים. שוטחים 2/3 מהבצק על התחתית של תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ. את השליש הנותר מרדדים לעלה בעובי כ-3 מ"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. אופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, רק עד ששני הבצקים הזהיבו. אפשר להחליף בביסקוויטים מרוסקים.
  3. להכנת שכבת הגבינה, טורפים את הגבינה עם הסוכר, התבלינים והפודינג.
  4. ממיסים את הג'לטין במים ומחממים 20 שניות במיקרוגל. מערבבים ומוסיפים לתערובת הגבינה.
  5. מקציפים בנפרד את השמנת להקצפה של ריצ' ומקפלים עם תערובת הגבינה. שוטחים על הבסיס האפוי. מצננים כשעה במקרר. מפוררים מעל את הבצק האפוי או מפזרים את הביסקוויטים. שומרים במקרר עד שהעוגה מתייצבת.


חום תנור: 180 מעלות


אין תגובות עדיין
עוגת גבינה עם פירורים (חלבי) By , 2012-06-20T16:26:03+03:00 עוגת גבינה עם פירורים (חלבי) המתכונים של ריצ' Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - לבצק: 300 גרם ביסקוויטים מרוסקים או 200 גרם חמאה מלוחה חתוכה לקוביות 2 חלמונים 2 כפות סוכר ... Instructions: להכנת הבצק, טורפים את החמאה עם החלמונים והסוכר. מוסיפים את הקמח ומערבלים. שוטחים 2/3 מהבצק על התחתית של תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ. את השליש הנותר מרדדים לעלה בעובי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר