Pesto
תפריט
א', 19 ינו 2020, 21:19
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות בשר ברוטב עגבניות נוסח איטלקי

קציצות בקר    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 5186   

* תמונה להמחשה
קציצות בשר ברוטב עגבניות נוסח איטלקי
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 2 כפות אורז בסמטי
  • מלח
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס גס
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כוס כוסברה טרייה
  • 2 שיניים שום כתוש
  • 2 עגבניות מרוסקות מקולפות
  • 1 רסק עגבניות
  • קמצוץ זעפרן
  • 1 כוס מים
  • צרור בזיליקום
  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • שמן זית לטיגון
דרך הכנה
  1. לערבב את הבשר עם האורז, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, סויה, סוכר, כוסברה ושום.
  2. להשרות במקרר כשעה לספיגת הטעמים.
  3. להכין קציצות קטנות ולטגן בשמן משני הצדדים, להוציא לצלחת.
  4. לבשל רוטב מהעגבניות, רסק, מלח, פפריקה מתוקה, זעפרן, כוס מים, בזיליקום, פלפל לבן ושתי שיני שום כתוש.
  5. כאשר הרוטב סמיך מוסיפים את הקציצות ומבשלים כחצי שעה לספיגת טעמים.

הערות
מוגש בתוספת אורז לבן או ספגטי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
קציצות בשר ברוטב עגבניות נוסח איטלקי By , 2012-06-13T16:44:26+03:00 קציצות בשר ברוטב עגבניות נוסח איטלקי קציצות בקר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1/2 ק"ג בשר טחון 2 כפות אורז בסמטי מלח 1 כף פפריקה מתוקה 1 כפית פלפל שחור גרוס גס 1 כפית סוכר ... Instructions: לערבב את הבשר עם האורז, מלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, סויה, סוכר, כוסברה ושום. להשרות במקרר כשעה לספיגת הטעמים. להכין קציצות קטנות ולטגן בשמן משני הצדדים, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר