פטה כבד עוף

16 מנות

» תוספות
מרכיבים
- 6 כפות מחמאה
- 1/3 כוס בצל קצוץ
- קילו כבדי עוף נקיים
- מלח
- שן שום
- 2 כפות צלפים
- כפית טימין יבש
- כפית ממרח אנשובי
- 1/4 כוס ברנדי
- 1/4 כוס שמנת מתוקה פרווה
- 1/2 כוס יין אדום
דרך הכנה
- משרים את הכבדים ביין האדום במשך כשעה ומסננים
- מחחמים 2 כפות מחמאה במחבת עד שהיא טיפה משחימה
- מוסיפים את הבצל ומטגנים
- מפזרים מלח על הכבדים ומוסיפים למחבת מוסיפים את הצלפים, הטימין והאנשובי והופכים את הכבדים להשחמה.
- מוסיפים את הברנדי ונותנים רתיחה. מורידים מהאש ומצננים.
- מכניסים את התערובת למעבד המזון ונותנים כמה פולסים מוסיפים את יתרת המחמאה והשמנת ומעבדים את זה לתערובת אחידה.
- משטחים את התערובת בתבנית סילקון של אינגליש קייק עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- חזה עוף במישרה ים תיכוני [אבי מ.] -
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- מתאבני גבינה וסלמון מעושן [אבי מ.] - מתאבנים גבינה וסלמון קלי הכנה