Pesto
תפריט
א', 29 נוב 2020, 00:26
110459 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ארטישוק ממולא

הגירסא האיטלקית    

מאת: mirich ::: צפיות: 2827   

ארטישוק ממולא
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • חבילת תחתיות ארטישוק קפוא
  • מיץ לימון
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס יין מרלו
  • 3 כפות קטשופ
  • כוס פירורי ג'בטה
  • 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • שן שום כתוש
  • קילו בשר בקר רזה טחון
  • קופסא גדולה של רסק עגבניות
  • 1/4 כוס מים
דרך הכנה
  1. בסיר מאדים את תחתיות הארטישוק עם מים רותחים ומיץ הלימון כעשרים דקות עד שהם מוכנות.
  2. בקערה מערבבים את הביצים, המרלו, קטשופ, פירורי הג'בטה, בזילקום, פטרוזיליה, השום והבשר.
  3. ממלאים כל תחתית בכף גדושה מהמילוי ומניחים בסיר
  4. מערבבים את רסק העגבניות עם המים ויוצקים מעל הארטישוק.
  5. מבשלים כשעה עד שהבשר לא ורוד.
אין תגובות עדיין
ארטישוק ממולא By , 2012-04-28T11:16:30+03:00 ארטישוק ממולא הגירסא האיטלקית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - חבילת תחתיות ארטישוק קפוא מיץ לימון 2 ביצים 1/4 כוס יין מרלו 3 כפות קטשופ כוס פירורי ג'בטה ... Instructions: בסיר מאדים את תחתיות הארטישוק עם מים רותחים ומיץ הלימון כעשרים דקות עד שהם מוכנות. בקערה מערבבים את הביצים, המרלו, קטשופ, פירורי הג'בטה, בזילקום, פטרוזיליה,...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר