לחם פרג

7 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1/2 2 כוסות קמח
- 1/2 1 כוסות סוכר
- 3/4 כוס פרג טחון
- שקית אבקת אפיה
- 3 ביצים
- 1/4 1 כוסות חלב סויה
- 3/4 כוס שמן קנולה
- כפית מיץ לימון
- כפית תמצית וניל
- כפית קליפת לימון מגוררת
דרך הכנה
- בקערה מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הפרג, והסוכר.
- בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, חלב הסויה, השמן, מיץ הלימון, גרידת הלימון ותמצית הוניל.
- מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה בהדרגה עד ליצירת תערובת אחידה ללא גושים.
- יוצקים את התערובת ל- 2 תבניות לחם בגובה של 2/3 ואופים בחום של 350 מעלות עד שהקיסם שננעץ יוצא יבש.
- מוצאים מהתנור מצצנים ועוטפים בנייר כסף.
הערות
מומלץ לאכול את הלחם יום אחרי האפיה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרק ברוקולי ותירס [אבי מ.] -
- רוטב צימיצורי [אבי מ.] - רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל.
- עוגת קוקוס [אבי מ.] - עוגת טורט קוקוס קלילה.
- פנקייקס (חביתיות) [אבי מ.] -
- פשטידת תרד [אבי מ.] - פשטידת תרד שמתאימה גם לפסח.
- עוגת לימון לחה [אבי מ.] - עוגת לימון בחושה קלת הכנה מועשרת בסירופ לימון.
- עוף אפוי עם תפו"א ובצל בטעם מתקתק [סביון] -