פאי גבינה
טעים מאוד לאוהבי עוגות גבינה
* תמונה להמחשה. צילום: muriel amaury
שעתיים ויותר
מרכיבים
בסיס
גודל/סוג תבנית: תבנית פאי גודל 24
- 200 גרם מחמאה
- 1 ביצה
- תמצית וניל
- 300 גרם קמח
- 120 גרם סוכר
- 100 גרם גבינה לבנה {אני משתמשת ב5%
- 100 גרם גבינת שמנת טבעית .{ סימפוניה 5% או נפוליון לפי הצורך}
- 50 גרם סוכר
- תמצית וניל
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 שמנת מתוקה
- 2 חפ' שוקולד לבן
- חצי מיכל שמנת מתוקה
גודל/סוג תבנית: תבנית פאי גודל 24
דרך הכנה
- להכנת הבסיס האפוי יש לערבב את החומרים, לרדד ולהכניס לתבנית. לאפות עד שמשחים קלות.
- לערבב היטב את כל חומרי המלית ולהניח בצד
- מקציפים שמנת מתוקה אחת עם אינסטנט פודינג וניל
- מאחדים את שתי התערובות יחד ומשטחים על הבסיס האפוי
- מכניסים להקפאה עד התיצבות ובמקביל מכינים את הציפוי:
- ממיסים מערבבים את השוקולד והשמנת לקרם חלק
- מצננים מעט ושופכים על העוגה
- אפשר לקשט לאחר מכן כיד הדימיון הטובה פרי או שוקולד מריר מומס ולקשט עם קיסם
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד