מרק עגבניות
* תמונה להמחשה
6 מנות
30 דקות ופחות
מרכיבים
- קופסא גדולה של קוביות עגבניות
- 2 עגבניות גדולות קצוצות לקוביות
- בצל גדול קצוץ
- כף שמן
- ליטר מים
- מלח פלפל
- כף סוכר
- כף בזילקום מיובש
דרך הכנה
- בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד לשקיפות
- מוסיפים העגבניות מטגנים קלות
- מוסיפים את קופסאת קוביות העגבניות והמים ובוחשים
- מטבלים במלח פלפל סוכר ובזילקום ומביאים את המרק ל-3 רתיחות מלאות.
הערות
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- עוגת סברינה [anat38] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -