פטה כבד עוף
ממרח כבד עוף קל הכנה, נהדר עם צנימים או קרקרים.

6 מנות
הכנה וקירור
עתיר קלוריות

קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ
מרכיבים
1/2 קג' כבד עוף
1 בצל בינוני
200 גר' מרגרינה
2 כפיות מרק עוף
1/2 כפית מלח
פלפל שחור
4 כפות ברנדי
1 בצל בינוני
200 גר' מרגרינה
2 כפיות מרק עוף
1/2 כפית מלח
פלפל שחור
4 כפות ברנדי
דרך הכנה
מחממים את המרגרינה במחבת ומטגנים את הבצלים עד שמזהיבים מוסיפים את כבדי העוף ומטגנים קלות מוסיפים את התבלינים אבקת המרק והברנדי ומערבבים קלות.
מוצאים את הכבדים עם הבצלים וטוחנים במעבד מזון למחית אחידה ועדינה.
מוסיפים את המחית למרגרינה המומסת שבמחבת ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית פאטה או כל תבנית מאורכת אחרת.
מניחים את התבנית בתבנית נוספת ובה מים חמים כדי מחצית גובה תבנית הפאטה מכסים
ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות למשך כחצי שעה.
מוציאים מהתנור ומצננים, ממיסים עוד כ-50 גר' מרגרינה במחבת ומתבלים ב 1/2 כפית
מרק עוף ויוצקים על הפאטה מכסים בניילון צמיד ומאכסנים במקרר.
מוצאים את הכבדים עם הבצלים וטוחנים במעבד מזון למחית אחידה ועדינה.
מוסיפים את המחית למרגרינה המומסת שבמחבת ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית פאטה או כל תבנית מאורכת אחרת.
מניחים את התבנית בתבנית נוספת ובה מים חמים כדי מחצית גובה תבנית הפאטה מכסים
ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות למשך כחצי שעה.
מוציאים מהתנור ומצננים, ממיסים עוד כ-50 גר' מרגרינה במחבת ומתבלים ב 1/2 כפית
מרק עוף ויוצקים על הפאטה מכסים בניילון צמיד ומאכסנים במקרר.
הערות
ניתן לצקת את מחית הכבד לפני האפיה לכלי הגשה אישיים חסיני אש.
לשומרי כשרות - יש לצלות את הכבדים לפני הטיגון.
לשומרי כשרות - יש לצלות את הכבדים לפני הטיגון.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חצילים ועגבניות [חנהל'ה] - מומלץ בחום - כל-כך פשוט וטעים-טעים...
- טפנד - ממרח זיתים שחורים [אבי מ.] - למריחה על פרוסות לחם קלוי או כמרכיב בממרחים אחרים
- מאפה ברוקולי פיקנטי [אבי מ.] -
- כדורי ביסקויט רום ואגוזים [אבי מ.] - חטיף מתוק קל הכנה, אהוב במיוחד על ילדים.
- קבב רומני אמיתי [אברמוביץ] - מתכון מ-1912
- פשטידת ברוקולי [תמר החמודה] - פרווה
- שוקי עוף בקוקי עם ירקות [רגבקוק] - שוקי עוף