מרק כרישה ותפוחי אדמה
מרק קטיפתי טעים.

4 מנות
בישול

קושי: קל הכנה
» מרקים» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
2 כרישות גדולות - החלק הלבן בלבד, שטופות היטב
2 כפות שמן
1/2 1 כוסות מים
1 כוס מרק עוף
1/2 ק"ג תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור או לבן לפי הטעם
2 כפות שמן
1/2 1 כוסות מים
1 כוס מרק עוף
1/2 ק"ג תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור או לבן לפי הטעם
דרך הכנה
לחתוך את הכרישות לחצי ולפרוס דק. לחמם את השמן בסיר ולהוסיף את הכרישה.
לכסות ולהמשיך לטגן עד שתתרכך אך לא תשחים, להוסיף את המרק המים ותפוחי האדמה ולהרתיח, להמשיך לבשל כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.
להעביר לבלנדר או מעבד מזון ולרסק. להחזיר לסיר, לחמם, לטעום ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם, להוסיף את הפטרוזיליה ולהגיש חם.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


2
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חריימה [אליאן] - דגים בנוסח טריפולטאי
- מאפה כרובית וגבינה [אבי מ.] - כמתאבן או כתוספת למנה עיקרית.
- קרם קרמל קל הכנה [אבי מ.] -
- בריוש [אבי מ.] - לחם צרפתי עשיר בחמאה.
- עוגת טריקולד גבינה [אבי מ.] - עוגת 3 שוקולדים קרה
- עוגת טירמיסו [אבי מ.] -
- סלט כרוב אדום ותפוחים [אבי מ.] -