לביבות גבינה וטונה
* תמונה להמחשה

6 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- יוגורט לבן טבעי
- גבינת שמנת 5%
- ביצה
- קופסאת טונה
- בצל ירוק
- 5 כפות גדושות של קמח
- כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית אורגנו
- שמן לטיגון
דרך הכנה
- מסננים את הטונה מהשמן/מים ומועכים אותה
- מוסיפים את החומרים לפי הסדר שרשום לדעיל לטונה ובוחשים לתערובת אחידה.
- יוצרים בעזרת כף לביבות ומטגנים בשמן.
הערות
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- נגיסי עוף ברוטב שום [אבי מ.] - נגיסי עוף בציפוי פריך בטיגון עמוק ורוטב שום
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- סלט עוף פיקנטי [אבי מ.] - סלט קל הכנה, 340 קלוריות למנה.
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -