Pesto
תפריט
א', 26 ספט 2021, 12:57
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת כרשה

   

מאת: mirich ::: צפיות: 3343   

פשטידת כרשה
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 4 כרשות (פראסה) החלק הלבן בלבד
  • מים רותחים
  • גבינת שמנת 5% עירית
  • ריוויון קטן
  • 250 גר' קוביות גבינה בולגרית
  • 250 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • כף בזיליקום מיובש
  • ביצה טרופה
  • כף קמח תופח
דרך הכנה
  1. חותכים את הכרשות לטבעות ומשרים אותם במים רותחים (עד כיסוי) 1/4 שעה ומסננים.
  2. מוסיפים את הגבינת השמנת, הריוויון הבולגרית, התבלינים, הביצה והקמח  ובוחשים היטב.
  3. שמים את התערובת בתבנית משומנת וזורים מעל את הגבינה הצהובה.
  4. אופים בתנור בחום של 200 מעלות עד שהגבינה צהובה והנוזלים מצומצמים כמעט לחלוטין.
הערות
 
אין תגובות עדיין
פשטידת כרשה By , 2011-11-14T11:46:24+02:00 פשטידת כרשה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 4 כרשות (פראסה) החלק הלבן בלבד מים רותחים גבינת שמנת 5% עירית ריוויון קטן 250 גר' קוביות גבינה בולגרית ... Instructions: חותכים את הכרשות לטבעות ומשרים אותם במים רותחים (עד כיסוי) 1/4 שעה ומסננים. מוסיפים את הגבינת השמנת, הריוויון הבולגרית, התבלינים, הביצה והקמח  ובוחשים היטב....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר