פסטה עם רוטב פסטו וצנוברים
המתכונים של ריצ'
* צילום: ריצ'
2 מנות
30 דקות ופחות
מרכיבים
לרוטב:
- 1/2 כוס עלי בזיליקום
- 2 כפות צנוברים קלויים
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפיות מיץ לימון
- 2 שיני שום כתושות
- מלח
- 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה ריצ'
- עלי בזיליקום קרועים
- 3 כפות צנוברים קלויים
דרך הכנה
- מבשלים 250 גרם פסטה עד לדרגת אל דנטה. מסננים ומעבירים לווק.
- במעבד מזון קוצצים יחד את עלי הבזיליקום והצנוברים. מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון והשום ומתבלים במלח. יוצקים על הפסטה.
- מחממים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' במיקרוגל ויוצקים על הפסטה, מערבבים ומחממים.
- מסירים מהאש, מפזרים מעל עלי בזיליקום קרועים וצנוברים ומגישים מיד.
הערות
המתכונים של
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- סלט כרוב אדום ותפוחים [אבי מ.] -
- עוגת תמרים משגעת [לימור עמר] -
- חריימה [אליאן] - דגים בנוסח טריפולטאי
- רוטב פסטו [אבי מ.] - ליציקה על כל סוגי הפסטה, סלטים וירקות.
- עוגת טריקולד גבינה [אבי מ.] - עוגת 3 שוקולדים קרה
- קרם קרמל קל הכנה [אבי מ.] -
- בריוש [אבי מ.] - לחם צרפתי עשיר בחמאה.