Pesto
תפריט
א', 23 פבר 2020, 19:01
110439 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טחינה צהובה

טעם ומראה שהאורחים יאהבו, ומאוד בריא    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 3623   

* צילום התוצאה
טחינה צהובה
4 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • כוס טחינה גולמית
  • מים קרים בהתאם (ראו הכנה)
  • 1/4 כפית מלח
  • מיץ מחצי לימון סחוט
  • מעט אבקת פלפל לבן
  • 1/2 כף כורוכם טחון (אבקה)
  • 3 טיפות שמן צ'ילי (מדפי מזון אסייתי) או שמן זית שהושרו בו פלפלים חריפים
  • לקישוט: מעט פפריקה אדומה
דרך הכנה
  1. בקערה לשים 1/2 כוס מים קרים
  2. להוסיף את כל החומרים חוץ מהטחינה
  3. לערבב היטב עד להתפזרות המרכיבים
  4. להוסיף את הטחינה ולערבב בכיוון אחד עד לקבלת מרקם משחתי רך
  5. אם המרקם קשה להמשיך להוסיף מים קרים בהדרגה
  6. להגיש או לשמור בקירור, מכוסה.
  7. לקישוט ניתן לפזר פפריקה אדומה על כלי ההגשה ולקפל פנימה עם כפית (לא לערבב, כדי ליצור קישוט ולא שינוי גוון, ראו תמונה).
הערות

אין תגובות עדיין
טחינה צהובה By , 2011-10-13T12:40:58+02:00 טחינה צהובה טעם ומראה שהאורחים יאהבו, ומאוד בריא Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - כוס טחינה גולמית מים קרים בהתאם (ראו הכנה) 1/4 כפית מלח מיץ מחצי לימון סחוט מעט אבקת פלפל לבן 1/2 כף כורוכם טחון (אב... Instructions: בקערה לשים 1/2 כוס מים קרים להוסיף את כל החומרים חוץ מהטחינה לערבב היטב עד להתפזרות המרכיבים להוסיף את הטחינה ולערבב בכיוון אחד עד לקבלת מרקם מש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר