Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2020, 03:47
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סיגר במילוי עוף, חומוס ושקדים קלויים מוגש עם שוט טחינה

מאת השפית בל קפצן לסוגת    

מאת: hilabahat ::: צפיות: 3417   

* צילום: דן פרץ
סיגר במילוי עוף, חומוס ושקדים קלויים מוגש עם שוט טחינה
5 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • חבילת עלי סיגר
  • 250 גרם עוף טחון
  • כוס גרגרי חומוס מבושלים לרכות
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 5 כפות שקדים קלויים קצוצים מהסדרה החדשה
  • 5 כפות קשיו קלוי קצוץ מהסדרה החדשה
  • כפית תבלין ראס אל חנות
  • מלח ופלפל גרוס על פי הטעם
  • חלבון מביצה אחת
  • שמן לטיגון

להגשה:
  • סלט טחינה לבנה
  • שמן זית
  • עשבי תיבול אהובים (פטרוזיליה /זעתר/כוסברה קצוצים)
דרך הכנה
  1. בקערה, מערבבים את העוף הטחון עם גרגרי החומוס, הפטרוזיליה, השקדים, הקשיו והתבלינים.
  2. על גבי משטח עבודה פותחים דף סיגר.
  3. מניחים כף מהתערובת בתחילת הדף, מגלגלים את דף הסיגר לרול ובסוף מברישים את הקצה עם חלבון ביצה להדבקת הדף.
  4. מטגנים בשמן חם עד להזהבת הסיגר
  5. מגישים חם.
מומלץ להגיש עם סלט טחינה בכוס שוט, מעוטרת בשמן זית ועשבי תיבול.
הערות
כמות המספיקה ל- 15 סיגרים
אין תגובות עדיין
סיגר במילוי עוף, חומוס ושקדים קלויים מוגש עם שוט טחינה By , 2011-08-31T22:56:28+03:00 סיגר במילוי עוף, חומוס ושקדים קלויים מוגש עם שוט טחינה מאת השפית בל קפצן לסוגת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 5 Tags: none Ingredients: - חבילת עלי סיגר 250 גרם עוף טחון כוס גרגרי חומוס מבושלים לרכות חצי כוס פטרוזיליה קצוצה 5 כפות שקדים קלויים קצוצים מהסדרה החדשה... Instructions: בקערה, מערבבים את העוף הטחון עם גרגרי החומוס, הפטרוזיליה, השקדים, הקשיו והתבלינים. על גבי משטח עבודה פותחים דף סיגר. מניחים כף מהתערובת בתחילת הדף, מגלגלים א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר