Pesto
תפריט
ג', 24 נוב 2020, 08:24
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פבלובה במלית קצפת וברוטב פירות אדומים

המתכונים של ריצ'    

מאת: richs ::: צפיות: 3059   

* פבלובה של ריצ'
פבלובה במלית קצפת וברוטב פירות אדומים
14 מנות
שעתיים ויותר
 
מרכיבים
  • 3 חלבונים
  • 1/4 1 כוסות (250 גרם) סוכר
לרוטב:
  • 1 כוס פירות אדומים מוקפאים
  • 1/3 כוס (65 גרם) סוכר
  • 1/4 ליטר מים
  • 1 מקל קינמון
למלית:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת ריצ'
  • 2 שקיות סוכר וניל
     
גודל/סוג תבנית: תבנית של התנור
 
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום נמוך מאוד (100 מעלות). מרפדים שתי תבניות תנור בניירות אפייה.
  2. הבסיס: שמים את החלבונים בקערת המערבל ומקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות עד לקבלת קצף יציב מאוד. מוסיפים מחצית מכמות הסוכר ומקציפים במהירות גבוהה כדקה נוספת. מוסיפים את שארית הסוכר ומקפלים בתוך הקצף בעזרת מרית. מעבירים את הקצף לשק זילוף ומזלפים על התבניות עיגולים שלמים בקוטר 5 ס"מ, וברווחים של כ- 3 ס"מ זה מזה. מזלפים בשולי כל עיגול שתי קומות של קצף ליצירת דפנות גבוהות. אופים שעתיים וחצי, מוציאים ומצננים. (הבסיסים נשמרים שבועיים בכלי אטום בטמפרטורת החדר).
  3. הרוטב: שמים בסיר קטן את הפירות, המים, הסוכר ומקל הקינמון ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה לבינונית וממשיכים לבשל כ-10 דקות עד שהרוטב מסמיך קצת. מאחסנים במקרר עד להגשה.
  4. המלית: לפני ההגשה שמים את השמנת וסוכר הווניל בקערת המערבל ומקציפים לקצפת יציבה.
  5. ההרכבה: ממלאים כל בסיס בשתי כפות שמנת, יוצקים מעל כף מהרוטב ומגישים
חום תנור: 100 מעלות
הערות
* מתכון פרווה
אין תגובות עדיין
פבלובה במלית קצפת וברוטב פירות אדומים By , 2011-08-08T16:34:33+03:00 פבלובה במלית קצפת וברוטב פירות אדומים המתכונים של ריצ' Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 14 Tags: none Ingredients: - 3 חלבונים 1/4 1 כוסות (250 גרם) סוכר לרוטב: 1 כוס פירות אדומים מוקפאים 1/3 כוס (65 גרם) סוכר ... Instructions: מחממים את התנור לחום נמוך מאוד (100 מעלות). מרפדים שתי תבניות תנור בניירות אפייה. הבסיס: שמים את החלבונים בקערת המערבל ומקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות עד ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר