קציצות דגים - מהים לצלחת ובקלות!
באדיבות השף עדי אבו ממסעדת "בית בנמל"
* צילום: יעל אילן


מרכיבים
לקציצות:
- 1 ק"ג דג ים טחון
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- צרור נענע קצוצה
- 1/2 צילי קצוץ
- מלח, פלפל
- חצי כרובית מפורקת לפרחים
- חצי ראש חסה ערבית שטופה וחתוכה גס
- חצי כוס ציר עוף / דגים
- בצל סגול פרוס
- שן שום פרוסה
- מיץ לימון
דרך הכנה
- מערבבים יחד החומרים לקציצות
- מגלגלים לקציצות של 50 גרם לערך
- במחבת עם שמן מניחים את הקציצות והכרובית ומאדים לאט לאט עד ששניהם מזהיבים
- מוסיפים בצל ושום
- מוסיפים כחצי כוס נוזל ציר עוף/דגים
- מבשלים על אש קטנה עד שרוב הנוזלים מתאדים
- מוסיפים את החסה לקראת סיום ומעט מיץ לימון
הערות
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


2
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חצילים ועגבניות [חנהל'ה] - מומלץ בחום - כל-כך פשוט וטעים-טעים...
- טפנד - ממרח זיתים שחורים [אבי מ.] - למריחה על פרוסות לחם קלוי או כמרכיב בממרחים אחרים
- מאפה ברוקולי פיקנטי [אבי מ.] -
- כדורי ביסקויט רום ואגוזים [אבי מ.] - חטיף מתוק קל הכנה, אהוב במיוחד על ילדים.
- קבב רומני אמיתי [אברמוביץ] - מתכון מ-1912
- פשטידת ברוקולי [תמר החמודה] - פרווה
- שוקי עוף בקוקי עם ירקות [רגבקוק] - שוקי עוף