Pesto
תפריט
ב', 19 אוג 2019, 05:46
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריזוטו כוסמין ופורטבלו ביין לבן

מאת השפית בל קפצן לסוגת    

מאת: hilabahat ::: צפיות: 3575   

* צילום: דן פרץ
ריזוטו כוסמין ופורטבלו ביין לבן
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • חבילת "חיטת כוסמין" מסדרת 10 דקות של סוגת
  • 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 3 יחידות כרישה חתוכות לטבעות אלכסוניות
  • 8 שיני שום שלמות וקלופות
  • סלסלת פטריות פורטבלו קטנות
  • כוס תרד טורקי חלוט     
  • חבילת שמנת מתוקה לבישול
  • כוס יין לבן
  • 20 גרם חמאה
  • 50 גרם פרמז'ן מגורד
  • רבע כפית אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה
  1. בסיר רחב מאדים בחמאה את הבצל, הכרישה ושיני השום השלמות מספר דקות. .
  2. מוסיפים את הפטריות ואת חיטת הכוסמין ומערבבים.
  3. מוסיפים לסיר את השמנת המתוקה,אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים עד לספיגת הנוזלים בתבשיל.
  4. מוסיפים בהדרגה את היין עד לספיגתו בתבשיל. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. אם חיטת הכוסמין לא התרככה עדיין יש להוסיף עוד חלב.
  6. מוסיפים את גבינת הפרמז'ן ומערבבים. מעטרים בעלי התרד הטורקי ומגישים חם בצלחות אישיות.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
ריזוטו כוסמין ופורטבלו ביין לבן By , 2011-06-30T22:03:31+03:00 ריזוטו כוסמין ופורטבלו ביין לבן מאת השפית בל קפצן לסוגת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - חבילת "חיטת כוסמין" מסדרת 10 דקות של סוגת 1 בצל חתוך לקוביות קטנות 3 יחידות כרישה חתוכות לטבעות אלכסוניות 8 שיני שום ... Instructions: בסיר רחב מאדים בחמאה את הבצל, הכרישה ושיני השום השלמות מספר דקות. . מוסיפים את הפטריות ואת חיטת הכוסמין ומערבבים. מוסיפים לסיר את השמנת המתוקה,אגוז מוסקט, מלח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר