Pesto
תפריט
ג', 10 דצמ 2019, 13:05
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריבת משמש

באדיבות פירות בן דור    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 3205   

* צילום התוצאה
ריבת משמש
שעתיים ויותר
 
מרכיבים
  • 1 קילו סוכר
  • מיץ לימון
  • קילו וחצי משמש ארומה קוט
דרך הכנה
  1.  לשטוף ולחרוץ את המשמשים לתוך סיר בתוספת הסוכר
  2. לבשל על להבה בינונית ולערבב עד להמסת הסוכר
  3. להגביר האש כדי להביא את התמיסה לרתיחה ומיד להנמיך כדי שהחום לא יגרום לאיבוד הצבע הכתום של הפרי
  4. יש להמשיך את הבישול עם ערבוב מעת לעת והסרת קצף שנוצר, לקראת סיום להוסיף מיץ מחצי לימון.
  5. חשוב לזכור שבישול יתר יביא לריבה סמיכה וקשה. לכן חשוב לפקח על התהליך לפי רמת הסמיכות שברצוננו לקבל.
  6. לאחר שהריבה תצטנן להכניסה לכלי אטום ולהכניס למקרר.
הערות
 מידע נוסף באתר פירות בן דור: www.bendorfruits.co.il
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
בדיוק בשיא עונת המישמישים
ריבת משמש By , 2011-06-22T08:19:07+03:00 ריבת משמש באדיבות פירות בן דור Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 קילו סוכר מיץ לימון קילו וחצי משמש ארומה קוט ... Instructions:  לשטוף ולחרוץ את המשמשים לתוך סיר בתוספת הסוכר לבשל על להבה בינונית ולערבב עד להמסת הסוכר להגביר האש כדי להביא את התמיסה לרתיחה ומיד להנמיך כדי שהחום לא ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר