פאי גבינה שוקולד מעודן

8 מנות
הכנה וקירור

קושי: בינוני
» פאי וטארט» קפה
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט שוקולד
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת .
למילוי:
330 גר' שוקולד ציפס חלב
250 גר' גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל
1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת
לקישוט:
שמנת מתוקה מוקצפת
תלתלי שוקולד
אגוזים קצוצים
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט שוקולד
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת .
למילוי:
330 גר' שוקולד ציפס חלב
250 גר' גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל
1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת
לקישוט:
שמנת מתוקה מוקצפת
תלתלי שוקולד
אגוזים קצוצים
דרך הכנה
- לערבב את החומרים לתחתית ולפזר בתבנית פאי 22 ולהדק מעט לתחתית ולדפנות.
- ממיסים את השוקולד ציפס בכלי כפול או במיקרוגל עד להמסה מושלמת ללא גושים, מצננים מעט.
- מעבירים לקערת מערבל ומוסיפים את הגבינה הפושרת ומערבבים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים, מקפלים את השמנת המתוקה המוקצפת.
- יוצקים את התערובת לתחתית הפאי, מחליקים ומקררים במקרר ללילה להתיצבות המילוי.
- מקשטים בהזלפת קצפת ומפזרים מעל תלתלי שוקולד או אגוזים קצוצים.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 09 Sep 2018
- סוכות ושמחת תורה 24 Sep 2018
- חנוכה 02 Dec 2018
- טו בשבט 20 Jan 2019
- פורים 20 Mar 2019
- פסח 19 Apr 2019
- יום העצמאות 08 May 2019
- שבועות 08 Jun 2019
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- ● פרחי מאכל [מידע] - ...
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- פוקצ'ה עם עשבי תיבול [אבי מ.] -
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- מוס שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- גלילת חציל במילוי אורז, עוף וצנוברים [triple-h] - גלילת חציל ממולאת