פאי גבינה שוקולד מעודן

8 מנות
הכנה וקירור

קושי: בינוני
» פאי וטארט» קפה
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט שוקולד
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת .
למילוי:
330 גר' שוקולד ציפס חלב
250 גר' גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל
1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת
לקישוט:
שמנת מתוקה מוקצפת
תלתלי שוקולד
אגוזים קצוצים
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט שוקולד
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת .
למילוי:
330 גר' שוקולד ציפס חלב
250 גר' גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל
1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת
לקישוט:
שמנת מתוקה מוקצפת
תלתלי שוקולד
אגוזים קצוצים
דרך הכנה
- לערבב את החומרים לתחתית ולפזר בתבנית פאי 22 ולהדק מעט לתחתית ולדפנות.
- ממיסים את השוקולד ציפס בכלי כפול או במיקרוגל עד להמסה מושלמת ללא גושים, מצננים מעט.
- מעבירים לקערת מערבל ומוסיפים את הגבינה הפושרת ומערבבים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים, מקפלים את השמנת המתוקה המוקצפת.
- יוצקים את התערובת לתחתית הפאי, מחליקים ומקררים במקרר ללילה להתיצבות המילוי.
- מקשטים בהזלפת קצפת ומפזרים מעל תלתלי שוקולד או אגוזים קצוצים.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- ריבועי מעדן שוקולד אבי [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגת סברינה [anat38] -
- בייגל [אבי מ.] -